METANET A AZERLIME SUVAQ UCUN EHENG/Eded
Hazır quru qarışığın tərkibi Qarışıqların miqdarı (çəki ilə)
Tələb olunan suyun miqdarı 15-18 l
İstifadə temperaturu +50C - +300C
Su /Əhəngli suvaq 15-18 l su/100 kq quru qatışığ
İstifadə müddəti 120 dəqiqə
Max (mərhələli tətbiq olunmaqla) 100 mm
İstifadəyə hazır məhsulun sıxlığı 2100 kq/m3
Quruyandan sonra məhsulun sıxlığı 1800 kq/m3
Möhkəmlik həddi: əyilmədə 2 N/mm2
Möhkəmlik həddi: sıxılmada 5 N/mm2
İSTİFADƏ QAYDALARI
Hazır quru qarışığa (qum, sement və əhəng qarışıqlı) qarışıq miqdarının 15-18%-i qədər su əlavə edib 3-5 dəqiqə ərzində gözləmək, sonra isə qarışdırmaq lazımdır. İstifadəyə hazır suvaq məhsulundan qırmızı kərpiç, mişar daşı və digər növ daşlardan hörülmüş divarların suvanmasında, hörgü işlərində və səthlərin hamarlaşdırılmasında istifadə edin. İstifadə olunacaq məhsulun hazırlanması üçün tələb olunan quru inşaat qarışıqlarının və suyun miqdarı aşağıdakı cədvəldə göstərilmişdir.
İSTİFADƏ SAHƏLƏRİ
İnşaat sektorunun müxtəlif sahələrində, binaların daxili və xarici səthlərində kərpic, mişardaşı və digər növ daşlardan hörülmüş divarların suvanmasında, hörülməsində və döşəmələrdə hamar səthin (стяжка) yaradılmasında istifadə olunur.
MƏHSUL HAQQINDA
AZERLIME Suvaq üçün əhəng məhsulu xüsusi texnologiya ilə təbii əhəng daşından hazırlanan yüksək aktivliyə malik hidrotasiyalı (söndürülmüş) əhəngdir. Bu məhsul qum-sement məhsuluna qatılır və əhəngli suvaq əldə edilir.
ГОСТ 9179-77 və TS EN 459-1 saylı standartların tələblərinə uyğundur.
QABLAŞDIRMA
AZERLIME suvaq üçün əhəng məhsulu 20 kq-lıq polietilen və ya kağız kisələr, 500 və 1000 kq-lıq, polietilen Biq Bəg kisələrdə qablaşdırılır.
SAXLАМА МÜDDƏTİ VƏ QAYDASI
AZERLIME suvaq üçün əhəng məhsulu açılmamış kisələrdə, quru şəraitdə, bir-birinin üstündə maksimum 10 ədəd olmaqla 1 il saxlanıla bilər.
XƏBƏRDARLIQLAR
AZERLIME məhsulundan istifadə olunmaqla suvaq hazırlanılan zaman istifadə olunan suyun, qabların və döşəmənin təmiz olmasına xüsusi diqqət edin;
Suvaq üçün hazırlanmış quru qarışığa sudan başqa heç nə əlavə etməyin.