Təbii Şərablar “AĞSU” QIRMIZI KƏMTURŞ ŞƏRABI

Описание и характеристики

“Ağsu” qırmızı kəmturş şərabı Böyük Qafqaz dağlarının ətəyində, Şirvan bölgəsində yetişdirilən Saperavi və aborigen Mədrəsə üzüm növlərindən müasir texnologiya ilə hazırlanır. 

İncə dad, zərif ətir və rəng dolğunluğu kimi mükəmməl ahəngdarlığı özündə birləşdirən bu şərabın 16-18°C temperaturda içilməsi məqsədəuyğundur. Xüsusən isti ət və balıq yeməkləri ilə ideal uyğunluq təşkil edir.


Həcmi: 0,75 l

Tündlüyü: 12-14%

Şəkər: 10-30 q/dm3

Характеристики

Объем :
750 мл

Алкогольные напитки

Напитки:
Вино
Крепость :
14
Страна :
Azərbaycan
Тип:
Qırmızı kəmturş

Общая информация

Бренд:
Az Granata